Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Tidligere
Næste

Referencer

Læs et uddrag af hvad vores kunder siger om os:

Hanne Sønderby
Hanne Sønderby
Super service!
Læs mere
Jeg har lejet diverse hos Alt til festen mange gange. Altid super service, godt humør og hurtig ekspedition - også stor hjælpsomhed da jeg havde glemt en ting til min ordre 😉 Kan kun give mine bedste anbefalinger!!!
A. Eskildsen
A. Eskildsen
Alt til Festen har styr på det..
Læs mere
I alle trin fra sammensætning af "pakke" til afhentning af grej efter festen, var Alt til Festen en fornøjelse at arbejde med. Totalt ukompliceret, punktlig, pålidelig og til fair betingelser. Man får lyst til at holde stor fest noget oftere...
Tina Schack Petersen
Tina Schack Petersen
Super service
Læs mere
Lejede en Soundboks til vores fest. Afhentningsstedet var skiftet så den blev leveret og afhentet på vores adresse. Superfin service og den fungerede perfekt 🙂 Klar anbefaling fra vores side.
Christian Tidemand-Dal
Christian Tidemand-Dal
Rigtig god service
Læs mere
Tak for en utrolig smidig og nem bestilling, samt rigtig god vejledning hertil. Det hele fungerede over alt forventning lige fra levering til afhentning og det var rigtig god kvalitet af øl og service. Det spillede bare og gjorde vores store dag så meget nemmere. Kan varmt anbefales til at levere til dit arrangement. Det er ikke den sidste gang vi har brugt alttilfesten.
Charlotte Hertzum Klaassen
Charlotte Hertzum Klaassen
Alt fungerede perfekt!
Læs mere
Alt fungerede perfekt. Lige fra bestilling, diverse ændringer til bestilling, levering og afhentning. Servicet var pænt uden skrammer og fint rengjort. Muligheden for at bestille vinglas inkl. opvask er simpelthen super. Meget flotte hvide damaskduge. Borde og stole fine og velholdte så alt i alt en god oplevelse at handle med Alt til festen. Stor anbefaling herfra.
Kasper Werther Tækker
Kasper Werther Tækker
Bryllupsfest
Læs mere
Glad og begejstret oplevelser herfra. Vi skulle holde bryllup for 80 mennesker og har aldrig holdt en fest i den størrelse. Vi besøgte Alt til festen i Randers hvor der var en fin udstilling af deres produkter, der gjorde det nemt og overskueligt at vælge hvilke ting vi skulle bruge til vores bryllup, herefter snakkede vi med erfarene folk der hjalp os med også at finde de ting vi ikke selv havde tænkt på, det fik festen til at spille på dagen. Alt blev leveret af flinke folk, 2 dage før festen, og først afhentet 4 dage efter, så der var god mulighed for at pakke ud og pakke ned i ro og fred. Alt i alt en dejlig oplevelse